Kom innom standen vår på Industriuka!

Industriuka lager arenaen hvor industri, teknologi, politikk, folk og samfunn møtes for å finne løsninger og sette kursen! Industriuka er ikke bare en møteplass for industrien. Med en stor messe, inspirerende konferanse, massevis av seminarer, frokostmøter og workshops koblet sammen med uformelle møteplasser, sosiale happenings og spennende arrangementer i grenlandsbyene lager vi en arena for alle – enten man er i industrien, i politikken, i akademia eller er borger med interesse for det grønne skiftet.

Bestil gratisbillett her

Vi i CRGROUP står på stand

10.mai kl 09:00 – kl 16:00

11.mai kl 09:00 – kl 15:00

Porsgrunn Arena
Adresse
Kjølnes Ring, 3918 Porsgrunn
Telemark

Har du en ide eller virksomhet du ønsker å få bedre forståelse for?
Ta kontakt på tlf: 947 81 200 eller trykk her For en gratis konsultasjon og se nærmere på hvordan vi kan hjelpe ditt selskap!