Nansen Interiør søker daglig leder

Nansen Interiør AS ble stiftet i 2013, og er en videreføring av Nansen Produkter som ble etablert i 1988. Selskapet holder til på Vegårshei på Sørlandet og har 13 ansatte. Virksomheten er ledende i Norge innen produksjon av innredning til lystbåtbransjen. Nansen Interiør AS ønsker å utvikle den kompetansen man har opparbeidet fra lystbåtbransjen og i nært samarbeid med interiørarkitekter til å satse sterkere på produksjon av spesialmøbler til næringsbygg.

 

Arbeidsoppgaver

Du vil få totalansvaret for virksomheten og hovedoppgavene vil være knyttet til effektivisering av produksjonen samt utvikle nye markedsområder.

 

Kvalifikasjoner

Vi ønsker kandidater som har erfaring innenfor fagområdet og fra fabrikasjon/produksjon generelt.  Det er nødvendig med ledererfaring og god forståelse for små virksomheters natur og være villig til å «ta i et tak der det trengs». Videre er det ønskelig med erfaring fra salgs- og markedssiden og noe innsikt i moderne markedskommunikasjon.

 

Se utfyllende informasjon om stillinger her.