Kvalitetsingenjör / Metallurg til Bodycote

Kvalitetsingenjör / Metallurg til Bodycote

Bodycote plc är med drygt 190 verksamheter och ca 6 000 anställda världens mest respekterade företag inom materialtekniska tjänster med huvudinriktning mot värmebehandling, ytbehandling och hetisostatisk pressning (HIP). Våra kunder finns inom hela den tillverkande industrin och vi bedriver verksamhet i 23 olika länder över hela världen. Vår verksamhet i Surahammar startades 1984 som ASEA Powdermet och övergick till Bodycote 1994. Läs vidare på www.bodycote.com.

 

Kvalitetsingenjör / Metallurg

 

I Surahammar vill vi nu stärka vår position som världsledande inom PM-HIP (PM = PulverMetallurgi, HIP = Het Isostatisk Pressning). Inom PM-HIP erbjuder Bodycote optimala materialegenskaper kombinerat med komplexa former. Tekniken har banat vägen för nya tekniska lösningar med applikationer inom bland annat offshore-, turbin-, kemi-, aerospace- och kärnkraftsindustrin.

Vi är i dagsläget drygt 50 medarbetare i Surahammar och som Kvalitetsingenjör / Metallurg kommer du att ansvara för att produkterna uppfyller våra kunders krav samt även rätt materialegenskaper. Du är starkt involverad med kunderna och ansvarar tillsammans med övriga i teamet att kvalitetsarbetet och dokumentationen sköts på bästa sätt. I rollen ingår också ansvar för teknisk support, både internt och externt. Därför behöver du förstå tillverkade produkters egenskaper.

 

Se hele stillingsannonsen her.