Ledige stillinger : Senioradvokat
Stillingsbeskrivelse

Formuesforvaltning Advokatfirma AS teller fire advokater og to advokatfullmektiger. Selskapet er et av Norges ledende fagmiljøer innenfor skatt/arv og generasjonsskifte. Som senioradvokat skal du fokusere på skatterådgivning med hovedvekt på personbeskatning, rådgivning innen arv og generasjonsskifte, samt rådgivning innen organisering/strukturering av formue. Vi søker etter kandidater med: 

  • Cand. jur. eller master i rettsvitenskap
  • Advokatbevilling
  • Bred erfaring innenfor personbeskatning
  • Erfaring med arv og generasjonsskifte - helst i kombinasjon med skatterett
  • Kompetanse innenfor selskapsrett vil være en fordel 

Du håndterer dine oppgaver med engasjement og er opptatt av gode resultater. . Du setter deg hurtig inn i komplekse problemstillinger, og har evne til å foreta sunne og rasjonelle vurderinger. Vi forventer at du samarbeider godt med andre, deler kunnskap og erfaringer, samt støtter andre for å nå teamets mål. Du må være metodisk og systematisk i din tilnærming, og kommunisere på en klar, presis og strukturert måte. Vi forventer at du har spesialistkunnskap og ekspertise innen selskapets kjernevirksomhet og bidrar til kontinuerlig faglig utvikling. 

Du vil jobbe med en svært spennende kundegruppe i et sterkt fagmiljø i Norges ledende selskap innenfor wealth management som gir gode muligheter for kompetanseutvikling. For mer informasjon om selskapet kan du gå inn på www.formue.no.

 


Attester og vitnemål vil vi eventuelt komme tilbake til på et senere tidspunkt.
Vi innestår for konfidensiell behandling av alle henvendelser inntil nærmere avtale også overfor vår oppdragsgiver.

CR Group - Din partner innen rekruttering, lederutvikling og rådgivning


Selskapsbeskrivelse


Formuesforvaltning ble etablert i 2000, og er Norges største privateide rådgivnings- og forvaltningsselskap. Selskapet har ansvar for ca. 59 milliarder kroner i langsiktig formuesforvaltning for familier, stiftelser og organisasjoner, samt institusjonelle kunder. Formuesforvaltning har en helhetlig tilnærming til sine kunder. Det betyr at selskapet, i tillegg til kapitalforvaltning, tilbyr advokattjenester, forretningsførsel, kunst og filantropi. Formuesforvaltning har kontorer i alle de største byene i Norge, samt i Stockholm, Gøteborg, Malmø og London.  Selskapet jobber langsiktig med å bevare og utvikle verdier for sine kunder.

 

 


Informasjon
Tittel:
Senioradvokat  
Sted:
Oslo  
Arbeidsgiver:
Formuesforvaltning AS  
Søknadsfrist:
2. april 2017  
Kontaktpersoner CR Group
KontaktpersonTelefon
Jon Steen932 92 400